Valikko Sulje

TRG 41, 338 Lapua Magnum, käytetty

3 880,00 

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 18636 Osasto:

Kuvan ja oheisen selosteen mukaiset varusteet. Aseen lisäksi vanerinen laukku, suujarru, bipodi, asehihna, hihnalenkki ja sille ruuvi muovipussissa, pari kuusiokoloavainta muovipussissa ja tukin sivukiskossa irroitettava hihnakiinnike, jossa pikakiinnitys hihnalle. Samanlinen pikakiinnityspiste on tukin takaosassa molemminpuolin.

Aseella on ammuttu niin vähän, että en tiedä onko tehtaalta lähdön jälkeen edes ammuttu. Lukon päässä iskupohjassa ei ole nallin kokoista syöpymäjälkeä nallipiikin reiän ympärillä, jollainen muodostuu jo melko pienillä laukausmäärillä.  Piipun rihlat kiiltää kuin uutena.   Oma päätelmäni, että ehkä kymmeniä, mutta ei satoja laukauksia.

Kiikarille pikajalka, jossa paikat kolmelle renkaalle. 1″ renkaat asennettuna ( 2kpl)

Kiikari on Tasco 24×22, 1″ runkoputkella. Todella ohuella hiusristikolla. Parallaksisäätö. Ollut joskus kasa-ammuntakiväärin päällä.  Todella turpaan saaneen näköinen tähtäysputki. Laitettu kaiketi koristeeksi tämä ”lämärin” päälle.   Kuvassa laukussa irrallaan oleva vastavalosuoja ei edes kuulu tähän kiikariin,vaan johonkin pienempilinssiseen.  Otin tämän kiikarin pois aseesta. Saa sen kyllä aseen mukana,jos välttämättä haluaa.

0

Your Cart